Teetööd piiravad mitmel pool liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Alustatakse teekatte remonttöödega Pärnu maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Pärnu-Uulu vahelisel maanteelõigul. Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 50 km/h. Tööd kestavad orienteeruvalt 20.augustini.

Teetruubi ehitustööde tõttu on alates kella 9.00-16.00ni liiklusele suletud Järva maakonnas Kirna-Virika-Änari maantee Pala külas (1,2. kilomeetril). Ümbersõit on korraldatud Türi-Väätsa maantee kaudu.

Truubitöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h ning liiklusele on suletud üks sõidusuund Harju maakonnas Jõelähtme-Kemba maanteel Ruul (9,6. kilomeetril).

Rahvaüritusega seonduvalt on piiratud kiirust kuni 70 km/h ning keelatud parkimine Tartu maakonnas Tartu-Viljandi-Kilingi–Nõmme maanteel Rõhul (9-10 kilomeetril).

Seoses võistlustega on täna kella 10.45-13.00 lühiajalisi seisakuid ning piiratud kiirust kuni 30 km/h Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maanteel 13,3-20,5 kilomeetril (Urumarja-Tori lõik).

Homme kell 9.45-11.00 on lühiajalisi seisakuid Pärnu –Tori maanteel 7,4-21,6 kilomeetril (Sindi-Tori lõik), Urge-Sindi maanteel 1,7-2,1 kilomeetril (Pärnu jõe sild) ning Tori- Rütaveri maanteel 0-11,8 kilomeetril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles