Kalev Meedia palgata jäänud töötajad kaaluvad kohtusse pöördumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Meedia.
Kalev Meedia. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Meediafirma Via Concept (endine Kalev Meedia) pole endiselt töötajatele välja maksnud veebruari palka ega muid ette nähtud tasusid, mistõttu kaaluvad töötajad kohtusse pöördumist.

Töötajate lepingujärgne palgapäev oli 10. märtsil, kuid samal päeval andis Via Concepti juhataja Andres Heliste neile saadetud kirjas teada, et veebruari töötasude maksmine lükkub edasi.

«Arvestades asjaolusid olen veebruari töötasude väljamaksmise sunnitud edasi lükkama hiljemalt 20. märtsini,» ütles ta.

Samas on mitmed Via Concepti töötajad kinnitanud, et ettevõte pole veebruari palka ega ka puhkuserahasid, lõpparveid ja muid töötajatele ette nähtud tasusid siiani maksnud. Seetõttu on nende sõnul juba pöördutud töövaidluskomisjoni ning kaalutakse ka kohtusse pöördumist.

Nüüdne Via Concept andis välja mitmeid ajakirju, opereeris kaht telekanalit, uudisteportaali ja raadiojaama. Praeguseks on kõik ajakirjad suletud ning telekanal Kalev Sport on müüdud Toomas Lepale. Edasi tegutseb uudisteportaal Kalev.ee.

Ettevõtte raskused tulid ilmsiks aasta alguses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles