Sohvasurfajad naudivad sõprust ja suhtlust

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomest Eestisse kolinud vabatahtlik Heidi Hiironen (vasakult), muusikainstrumentide asjatundja Indrek Tuuder, jurist Aili Kala, inimõiguste aktivist Hanna Kannelmäe ja vabatahtlik Saksamaalt Constanze Fürst kohtusid kolmapäeval esimest korda, kuid neid seob liikmesus sohvasurfajate klubis. Oma reisikogemusi mindigi Kalamajja kohvikusse ühiselt arutama.
Soomest Eestisse kolinud vabatahtlik Heidi Hiironen (vasakult), muusikainstrumentide asjatundja Indrek Tuuder, jurist Aili Kala, inimõiguste aktivist Hanna Kannelmäe ja vabatahtlik Saksamaalt Constanze Fürst kohtusid kolmapäeval esimest korda, kuid neid seob liikmesus sohvasurfajate klubis. Oma reisikogemusi mindigi Kalamajja kohvikusse ühiselt arutama. Foto: Peeter Langovits

Maailm on häid, sõbralikke ja külalislahkeid inimesi täis – nad kõik soovivad sinuga ühel või teisel viisil varem või hiljem kohtuda, sind reisil olles igati aidata ning põnevate vestluste jätkuks sulle turvalist magamisaset pakkuda, ja seda kõike mis tahes tasu küsimata.

Kõlab nagu samariitlaste salaühing või seksiklubi saamatutele? Ei, nii võib hoopis kirjeldada üleilmse reisiklubi ehk sohvasurfajate juhtmõtet.

See pole mingi eliitklubi väljavalituile ega ka pervode paaritusmäng – üleilmselt toimivate lahkusvõrgustikega võivad liituda kõik maailmaavastajad (võta aluseks kasvõi võrdse kohtlemise seaduse § 1 lg 1 ehk sõltumata rahvusest (etnilisest kuuluvusest), rassist, nahavärvusest, usutunnistusest või veendumustest, vanusest, puudest või seksuaalsest sättumusest), kel jalatallad pidevalt sügelevad ning kes uute põnevate seikluste ja tutvuste järele janunedes ikka siia- või sinnapoole kodupiire kulgeda (t)ihkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles