Kuidas sünnivad kohalikud imed

Sulev Valner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõuge kooli direktor Toomas Raju (paremalt), valla volikogu esimees Jaak Pächter ja spordiklubi juhatuse liige Janek Siska on ühte meelt, hokiväljak on tähtis.
Rõuge kooli direktor Toomas Raju (paremalt), valla volikogu esimees Jaak Pächter ja spordiklubi juhatuse liige Janek Siska on ühte meelt, hokiväljak on tähtis. Foto: Sille Annuk

Kus asub praegu Eesti kõige korralikum ja moodsam välisväljak jäähoki mängimiseks? Vaevalt oskaks enamik vastajaid üldse pakkudagi sellist kohta nagu Rõuge. Ometi nii on, seda kinnitati Postimehe pärimise peale ka Eesti hokiliidust.

Kunagi oli Rõuge kirik tähtis koht, kuhu Lõuna-Eesti ühe suurima kihelkonna rahvas kokku tuli. Leida aga praegu sealt kiriku tagant hokiplats, millesarnast välisväljakut pole ka Tallinnas või Tartus, on ikkagi üllatav.

Kuidas on võimalik, et ühes suhteliselt väikeses Võrumaa vallas ehitatakse valmis rahvusvahelistele nõuetele vastav normaalmõõtmeis hokiväljak?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles