Uus kaheksapaat ootab debüüti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ ASK treener Heigo Tiidemaa (keskel) ning sõudjad Uku Varblane (vasakul) ja Karl-August Ruusalepp näitasid uut kaheksapaati, mille värvilahendus sobitub hästi Tartu Ülikooli sümbolvärvidega.
TÜ ASK treener Heigo Tiidemaa (keskel) ning sõudjad Uku Varblane (vasakul) ja Karl-August Ruusalepp näitasid uut kaheksapaati, mille värvilahendus sobitub hästi Tartu Ülikooli sümbolvärvidega. Foto: Sille Annuk

Eelmisel nädalal jõudis Tartu Ülikooli akadeemilise spordiklubi sõudeellingule laevastiku uus lipulaev ehk värskelt Itaalia Filippi paaditehases valminud kaheksapaat.

Võistlusristsed saab valge iludus kahe nädala pärast, kui Emajõel peetakse kaheksapaatide sügisregatt.

Päris ristsed on aga plaanis pärast võistlusdebüüti. Suurte reisilaevade ristimistavade kombel pudelit vastu paati katki ei lööda, selleks on paat liiga õrn, kuid ehk valatakse see siiski šampusega üle, arvas TÜ ASK sõudetreener Heigo Tiidemaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles