Keskerakond otsustas Partsi umbusaldada

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.
Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Keskerakonna fraktsioon otsustas avaldada majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsile umbusaldust seoses võimalike riigile kahjulike tehingute läbisurumisega ja tegevusetuse tõttu elektri hinna tõusu leevendamisel.

Täna kohtusid riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsiga saamaks selgitust võimalike riigile kahjulike tehingute läbisurumise ja tegevusetuse tõttu elektri hinna tõusu leevendamisel.

Keskerakonna fraktsioon otsustas majandusministrile avaldada umbusaldust.

Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson ütles, et Juhan Partsi selgitused ei olnud ammendavad ning Keskerakonna fraktsiooni liikmetel pole põhjust kahelda riigikontrolli poolt välja toodud faktides.

«Lisaks leiavad Keskerakonna fraktsiooni liikmed, et majandusminister pole näidanud üles soovi leevendada 2013. aasta alguses elektrituru avamisega kaasnevat hinnatõusu ning ministeeriumi poolne teavitustöö on olnud puudulik,» märkis Simson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles