Küsitlus: kuidas olete rahul Eesti õpetajatega?

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Adler
Kristi Adler Foto: Mihkel Maripuu

Mati Senkel (54)
advokaat:

Kuna meie ühiskond on nii liberaalne, siis arvan, et õpetajate elu ei ole kerge ning nende autoriteet õpilaste hulgas on põhjendamatult madal. Üldiselt arvan aga, et õpetajad on praegu sama tublid kui minu ajal.

Kristi Adler (22)
arvestusspetsialist:

Üldiselt olen rahul, kuid mõned õpetajad on võib-olla liiga vanad. Nende meetodid – näiteks kehalise kasvatuse ajast ja arust harjutused – on juba iganenud.

Ene Meiorg (63)
raamatupidaja:

Mul on mõned tuttavad õpetajad ja nemad on küll väga pühendunud. Tänapäeval on infotulv meeletu, nii õpetajad kui ka lapsed saavad lisaks koolile palju ka mujalt juurde. Olen seda meelt, et hariduses ei tasu enne vana lõhkuda, kui uus on olemas ja praegune süsteem on täiesti toimiv. 

Anno Ainola (18)
abiturient:

Olen küllaltki rahul, eriti just suhtumisega õpilastesse. Näiteks kui on vaja mõnd tööd järele vastata või hiljem teha, siis ei teki sellest kohe pingeid. Samas on õpetajad vahel võib-olla ka liiga leebed. Enamik tunde on traditsioonilised, kuid mõned õpetajad on ka loovama lähenemisega – see on väga hea vaheldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles