Sotside juhiks kandideerivad Pihl, Mikser, Saar, Mikko ja Pikhof

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heljo Pikhof
Heljo Pikhof Foto: Marianna Loorents/Õhtuleht

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimeheks hakkavad kandideerima Jüri Pihl, Sven Mikser, Indrek Saar, Marianne Mikko ja Heljo Pikhof.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna peasekretär Kalvi Kõva sõnul esitasid kandidaadid üles eakad sotsid (Heljo Pikhof), naistekogu Kadri (Marianne Mikko), Tartu piirkond (Sven Mikser) ja Lääne-Virumaa piirkond (Indrek Saar). Jüri Pihl seati üles erakonna praeguse juhina.

Täna kell 18 juhatavad juhiks kandideerivad inimesed Tallinnas hotellis Clarion sisse  piirkondlike üldkoosolekute sarja, mis peetakse üle Eesti enne 16. oktoobri üldkogu.

«Maakondlike arutelude käigus saavad kõik kandidaadid tutvustada erakonna liikmetele oma visiooni nii Eesti kui erakonna tulevikust,» ütles Kõva.

Tema sõnul keskenduvad eelseisvad arutelud kindlasti ka Sotsiaaldemokraatliku Erakonna valimisprogrammile.

Järgmised piirkondlikud üldkogud toimuvad 21. septembril Kuressaares, 22. septembril Raplas, 23. septembril Haapsalus ja 24. septembril Kärdlas.

Sotsiaaldemokraadid valivad kuu aja pärast toimuval üldkogul endale uued juhtorganid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles