Ema ja lapse elu nõudnud liiklusavarii põhjustaja sai kahtlustuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiline õnnetus Pärnumaal
Traagiline õnnetus Pärnumaal Foto: Ahto Peet

Lääne prefektuur esitas kahtlustuse naisele, kes uurimisandmetel põhjustas tänavu talvel Pärnumaal naise ja tema väikese lapse elu nõudnud liiklusõnnetuse. 

Ränk õnnestus juhtus 6. veebruari pärastlõunal veidi pärast kella 16 Saarde vallas Valga-Uulu maanteel umbes üks kilomeeter Lodja külast Pärnu poole, kus veoki ja sõiduauto kokkupõrkes hukkus nii sõiduautot juhtinud 42-aastane naine kui ka tema 5-aastane laps.

Politsei andmetel sooritas üks sõiduauto teisest möödasõitu ja kaotas juhitavuse. Kokkupõrke vältimiseks kaldus vastu tulnud veoauto Volvo vastassuunavööndisse ja põrkas kokku seal liikunud Toyotaga. Sündmuskohal hukkusid seda sõiduautot juhtinud naine ja autos tagaistmel istunud laps. 

Kõigil õnnetuses osalenutel olid turvavööd kinnitatud ja laps oli paigutatud nõuetekohaselt ka turvatooli, ei päästnud see paraku seekord inimelusid. Möödasõidul olnud Huyndai sõiduautot juhtinud naine ega veoauto roolis olnud mees õnnetuses vigastada ei saanud. 

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja sõnul on praeguseks õnnetuse põhjustamises esitatud kahtlustus möödasõidu sooritanud Hyundai juhile, 24-aastasele naisele. «Kriminaalasi on jõudnud prokuratuuri,» lisas pressiesindaja BNS-ile.

Kohtus süüdimõistmisel ootab naist kuni viieaastane vangistus. 

Copy
Tagasi üles