Kaitsevägi paigaldab Paldiskisse suunduvale teele kontrollpunktid

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

1. jalaväebrigaadi kaitseväelased harjutavad reedel Paldiski lähistel koos politseiga koostööd kriisiolukorras, mistõttu suletakse osa linna sisse suunduvast teest ja paigutatakse teele kontrollpunktid.

«Selle harjutusega saame kogemusi, et tegutseda reaalses kriisisituatsioonis, kus meilt nõutakse peale omaenda linnakute territooriumi ja inimeste turvalisuse tagamise ka valmisolekut toetada teisi jõustruktuure ja kohalikke elanikke,» ütles 1. jalaväebrigaadi ülem kolonelleitnant Veiko-Vello Palm.

Harjutuses keskendutakse kaitseväe ning politsei koostööle kriisiolukorras. Üheks harjutatavaks tegevuseks on liikluse reguleerimine ning teedele kontrollpunktide püstitamine.

Õppuse ajal paigutatakse kontrollpunktid Paldiskisse suunduva Leetse tee ja Tallinna maantee ristumispunkti,  samuti on kontrollpunkt linnast väljuva Rae tänava ja Rae põik ristumiskohas.

Reede hommikul kella 5-11 pääseb kontrollpunktidest läbi vaid ühistransport. Tallinna maanteelt linna sisenev ning linnast Keila ja Tallinna suunal väljuv liiklus on ümber suunatud Leetse tee ja Sadama tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles