Nõmmel algab kevadine suurpuhastus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auklik sõidutee.
Auklik sõidutee. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Sel nädalal alustatakse Nõmmel kevadiste koristustöödega, millest suurem osa peaks tehtud saama aprilli keskpaigaks.


Suuremad kevadised tööd Nõmmel on tänavate puhastamine talvisest mustusest ning tänavaaukude lappimine, teatas linnaosavalitsus.

Nõmme linnaosavanema Rainer Vakra sõnul oli Nõmme üksi esimesi, kes edastas Tallinna kommunaalametile info talve jooksul tekkinud löökaukudest, mida on hinnanguliselt umbes 250. «Sügavamad löökaugud parandatakse kohe pärast lume sulamist, esimeste teetöödega alustati juba eile Männiku asumis,» rääkis Vakra.

Linnaosavanema kinnitusel algab sel nädalal kevadine suurpuhastus, mille käigus toimub ka tänavate pesu. «Tööde tegemiseks on vajalik, et ööpäevane keskmine õhutemperatuur oleks plussis. Vabaduse puiestee on suures osas juba pestud, alustatud on põhitänavate kõnniteedega. Aprilli esimestel nädalatel alustatakse ka parkide kevadkoristusega. Hooldusfirmadega on kokkulepped sõlmitud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles