Peeglid aitavad iseennast leida

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nabanejad pidid peegeldavad märgid eile tänavaile tooma, kuid vihm rikkus plaanid – installatsioonid lähevad üles täna. Pildil Alvin Kanarbik (vasakult), Mari Rohtla ja Joosep Reimets.
Nabanejad pidid peegeldavad märgid eile tänavaile tooma, kuid vihm rikkus plaanid – installatsioonid lähevad üles täna. Pildil Alvin Kanarbik (vasakult), Mari Rohtla ja Joosep Reimets. Foto: Kristjan Teedema

Jalakäijatel eksib ikka pilk peeglina toimivatesse akendesse. Need on alati samas kohas, kuid täna pannakse kesklinna üles peeglid, mis näitavad möödujatele neid endid uuest vaatepunktist.

Tegelikult pidid peegeldavad liiklusmärgid üles saama juba eile, kuid ilm segas vahele ja nii jääb see töö Nabanemise liikmetel tänaseks.

Nabanemine on mittetulunduslik rühmitus, mis sündis maastikuarhitekt Mari Rohtla magistritööst, mille raames pandi Tartuffi ajal linna ajutised installatsioonid. Peeglid seab üles sama seltskond noorsootöönädala puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles