Rahulolematus tõi rahva oravate kontori ette

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile õhtul kogunesid sajad inimesed Raekoja platsile Reformierakonna kontori ette meelt avaldama kodanikkonda eirava riigivalitsemise vastu.
Eile õhtul kogunesid sajad inimesed Raekoja platsile Reformierakonna kontori ette meelt avaldama kodanikkonda eirava riigivalitsemise vastu. Foto: SCANPIX

Eile õhtul kogunesid sajad inimesed Raekoja platsile Reformierakonna kontori ette meelt avaldama kodanikkonda eirava riigivalitsemise vastu. «Meil on kõrini!», «Aitab valedest!», «Let´s jokk», «Demokraatia on enamat kui valimised», «Eesti vabaks. Valedest, hämamisest, ülbusest, ahnusest» olid mõned kirjad kaasa toodud plakatitel.

Ürituse üks algatajatest, literaat Berk Vaher, ütles lavalt, et see meeleavaldus ei ole suunatud ühegi erakonna vastu, kuigi on selge, et valitsuserakond dikteerib kogu riigi poliitilist liini.

«Nagu sotsioloog Andrus Saar tänases (eilses – toim) ajalehes ütles, on pädevuse koondamine ühe väikese kitsa kliki kätte suur turvarisk kogu riigile. Meil on õigus teada, kuidas meie erakondi majandatakse, kuidas neid rahastatakse ja kes tegelikult otsuseid teevad,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles