Keskkonnaministeeriumi hoone praguneb

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaministeeriumi kantsler Rita Annus.
Keskkonnaministeeriumi kantsler Rita Annus. Foto: Toomas Huik

Tehnilise järelevalve amet (TJA) on Tallinnas Narva maanteel asuva keskkonnaministeeriumi hoone seisukorra hindamiseks alustanud haldusmenetluse ning teinud esmase kohapealse ülevaatuse.


TJAi avalike suhete juht Anu Võlma kinnitas, et lisaks keskkonnaministeeriumi teha lastud ekspertiisile tellis TJA hoone seisukorra täpsemaks hindamiseks täiendava ekspertiisi, mille tulemused selguvad kõigi eelduste järgi ühe kuu jooksul.

Ta lisas, et edasised sammud ning võimalikud pretensoonid hoone omaniku suhtes selguvad pärast ekspertiisi ning menetluse lõppu.

Keskkonnaministeeriumi avalike suhete nõunik Agnes Jürgens kinnitas, et ministeerium on tõesti tellinud hoone ülevaatuse, sest mõnes kohas on avastatud seintes pragusid.

Narva maantee 7a hoone, kus keskkonnaminsiteerium ruume rendib, kuulub firmale AS Rafaland.

Firma tegevjuht Kristjan Radik ütles, et tema teada hoonega midagi hullu küll ei ole. Kui aga TJA maja üle vaatab, selle vastu ei saa loomulikult midagi olla.

Keskkonnaministeerium rendib Narva maantee 7a hoones ruume 2004. aastast. Veel tänavu suvel saatis ministeeriumi kantsler Rita Annus Rafalandile märgukirja, et majas on kütte- ja ventilatsioonisüsteemiga probleeme, kuna mõned ruumid on palavad, teised jälle jahedad ning kabinetid liiga umbsed.

Jürgensi sõnul on Rafaland varem ministeeriumi soovidele ikka vastu tulnud ning küllaltki kiiresti reageerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles