Väikelaps jäi turnides 100-kilose hauakivi alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hauakivi.
Hauakivi. Foto: Margus Ansu

Möödunud laupäeval koos sugulastega Valjala surnuaial käinud nelja-aastane Karl otsustas igavuse peletamiseks turnida ligi 100 kilo kaaluval hauakivil, kuid kivi kukkus ümber ja selle alla jäänud põnn viidi raskete vigastustega Tallinna lastehaiglasse.

«Täiesti hämmastav, et poiss oli hauakivi all küll suurtes valudes, aga ei nutnud ega karjunud,» meenutas väikese Karli vanatädi Ingla Leis õnnetust ajalehele Meie Maa.

«Tema emaga üritasime hauakivi Karli jalalt üles tõsta, kuid meie jaks sellele peale ei hakanud,» rääkis ta, lisades, et poisi jalg saadi hauakivi alt kätte appi jooksnud noormehe abil.

Kuna sadakond kilo kaaluv hauakivi, mille otsa laps ronis, oli kehvasti kinnitatud, väljapoole kaldu, asus kõrge aluse peal ning sellest omakorda paarkümmend sentimeetrit allapool asus surnuaia tee, oli kukkumine päris kõrge.

Mitmeid reieluumurde saanud laps otsustati Kuressaare haiglas röntgenipildi tegemise järel helikopteriga Tallinnasse sõidutada, kus tal pandi narkoosi all jalg kipsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles