Verehimuline Fanta lasi jälle hambad käiku

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See foto on Piirissaare elanikust Leevi Sakist ja ta saksa jahiterjeri tõust Fantast tehtud poolteist aastat tagasi, kui Fanta oli kõvasti purenud kalmistul askeldanud 89-aastast naist. Nüüd on penil kirjas uus pahandus, kuid peremees ei taha temast loobuda. «Fanta on ju kümme aastat mu suur sõber olnud,» ütles Leevi Sakk.
See foto on Piirissaare elanikust Leevi Sakist ja ta saksa jahiterjeri tõust Fantast tehtud poolteist aastat tagasi, kui Fanta oli kõvasti purenud kalmistul askeldanud 89-aastast naist. Nüüd on penil kirjas uus pahandus, kuid peremees ei taha temast loobuda. «Fanta on ju kümme aastat mu suur sõber olnud,» ütles Leevi Sakk. Foto: Sille Annuk

Piirissaare rahva nuhtlus, koerterrorist Fanta, pidas end poolteist aastat kenasti üleval ja kasutas hambaid vaid söömiseks. Mõni päev tagasi rahu lõppes ning Fanta ohvrite hulk suurenes.


Sombusel pühapäeval toimetas Piirissaare rahvas hingamispäevale kohaselt vaikselt. Piiri külas elavad Kira Kuznetsova ja Anna Kuznetsova jalutasid uulitsal, neile tuli vastu sama küla mees Leevi Sakk koos oma koera Fantaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles