Soomlasest filmimees näeb Eestis võimalusi

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loo ilmumist toetab Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integ­ree­rimise Fond, kultuuriministeerium ja Integratsiooni Sihtasutus
Loo ilmumist toetab Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integ­ree­rimise Fond, kultuuriministeerium ja Integratsiooni Sihtasutus Foto: Pm

Sulev Keeduse filmis «Joonatan Austraaliast» tekitab kaugelt lõunast tulnud Joonatani saabumine Mustjala elanike seas palju elevust. 80 kilomeetri kauguselt põhjapoolsest naaberriigist Tallinna õppima tulnud Antti Joonatan Häkli ei mõju küll nii eksootiliselt, kuid oma veidi teistsuguse keelekasutuse ja olemusega paistab ta seltskonnas siiski kohe silma, veendus Ave Lutter.

Antti on pärit Helsingist, kuid viimased neli aastat on ta õppinud Tallinnas Balti Filmi- ja Meediakoolis (BFM). Eelmisel kevadel lõpetas ta audiovisuaalse meedia bakalaureuseõppe, sügisest õpib magistrantuuris dokumentalistikat.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles