Linnavalitsus jaotab uusi munitsipaalkortereid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval Lasnamäel.
Munitsipaalmajad Raadiku tänaval Lasnamäel. Foto: Uwe Gnadenteich

Tallinna linnavalitsus jaotab homsel istungil Raadiku elamukvartalis peagi valmivad 312 korterit linnaosade vahel.


Korralduse eelnõu järgi jaotatakse linnaosade eluasemekomisjonide vahel Raadiku 8/3, Raadiku 8a/3 ja Raadiku 8b/3 elamutes valmivad eluruumid.

Korterid eraldatakse linnaosade eluasemekomisjonidele Kopli liinide elanike ümbermajutamiseks, linnaosade valitsustes eluruumi üürimist taotleva isikuna arvele võetud inimestele ning Tallinna teise elamuehitusprogrammi raames korteri üürimiseks taotlused esitanud linnale vajalike töötajate ja noorte perede majutamiseks.

Raadiku 8 asuval kinnistul võetakse vastavalt linna ja arendaja vahel sõlmitud lepingule linna poolt kasutusse kokku üheksa korterelamut. Kolm neist, kokku 420 korterit, on juba valminud ja üürnikega asustatud.

Teises etapis valmivas kolmes elamus on 312 korterit, neist 42 on 1-toalised, 90 2-toalised, 135 3-toalised ja 45 4-toalised.

Teise etapi korteritest eraldatakse 71 korterit Kopli liinide elanike, 61 korterit läheb linnaosade valitsustes eluruumi taotlejana arvele võetud isikutele ning 180 korterit on mõeldud Tallinna teise elamuehitusprogrammi raames korteritaotluse esitanute majutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles