Veerpalule pakutakse koondise peatreeneri kohta

Jaan Martinson
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Veerpalu on varemgi treenerina raja kõrval seisnud ja õpilasele - poeg Andreasele - ergutussõnu karjunud. Nii et töö    on talle tuttav.
Andrus Veerpalu on varemgi treenerina raja kõrval seisnud ja õpilasele - poeg Andreasele - ergutussõnu karjunud. Nii et töö on talle tuttav. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Andrus Veerpalu ihkab endale nii suusaäss Aleksei Poltoranin kui ka Eesti Suusaliit.

Andrus Veerpalule tehakse ettepanek asuda Eesti distantsisuusatajate peatreeneriks. Samas on kahekordse olümpiavõitja teenetest endiselt huvitatud ka Aleksei Poltoranin, kes kavatseb suisa Otepääle elama asuda. Niisiis käib väike lahing, mis võib lõppeda viigiga ehk mõlemad pooled saavad Veerpalust soovitud osa.

Laupäeval, kui Veerpalu oli kroonitud klassikasõidus Eesti meistriks, pakkus suusatreener Mati Alaver välja idee palgata vastne tšempion distantsisõitjaid juhendama. «Oleks rumalus nii kogenud ja kompetentne mees käest lasta. Vaadake, mida teevad sakslased – nende meeskonna peatreener on Andreas Schlütter, endine suusaäss, nagu ka Rene Sommerfeldt, kes tuuakse juunioride koondise etteotsa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles