Lõpukella helinaks

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Südamega: Arinda – kleit 550 eurot, Lilli Jahilo; kõrvarõngad 40 eurot, Piret Kartus; sukkpüksid 6,50 eurot, siidisukk.ee; kingad 59,95 eurot, Tamaris.  Sten – pintsak 119 eurot ja triiksärk 39,95 eurot, Zara; püksid 49,95 eurot, Monton; kaelasall 26,90 eurot ja taskurätt 19,90 eurot, Sangar; vöö ja kingad erakogu.
Südamega: Arinda – kleit 550 eurot, Lilli Jahilo; kõrvarõngad 40 eurot, Piret Kartus; sukkpüksid 6,50 eurot, siidisukk.ee; kingad 59,95 eurot, Tamaris. Sten – pintsak 119 eurot ja triiksärk 39,95 eurot, Zara; püksid 49,95 eurot, Monton; kaelasall 26,90 eurot ja taskurätt 19,90 eurot, Sangar; vöö ja kingad erakogu. Foto: Jelena Rudi

Koolilõpupeoks ei pea ilmtingimata uhiuut kleiti ostma, sest häid asju võib leida ka teise ringi poodidest. Tume ülikond pole samuti kohustuslik – nutikas on valida midagi seesugust, mida saab hiljem tihedamalt ja argiselt kanda.

Neidudele on kooli lõpukleidiks valikuvõimalused kõige laiemad, kõik sõltub maitse-eelistustest ja rahakotist, ütleb stilist Merit Boeijkens. Kes tahab midagi originaalset, võib lasta kleidi õmmelda, osta selle disainerilt või hoopis vintage- ja second-hand-poodidest. Poelettidelt leiab aga nii soodsa hinnaga trendikaupa kui ka mõne kvaliteetkaubamärgi klassikalise iluduse.

«Kui noorel inimesel muutub maitse kiiresti, siis on soodsa hinnaga trendikas kleit õige valik. Väljakujunenud stiili puhul võiks lähtuda endale sobivast,» soovitab stilist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles