Valga endisest abilinnapeast sai Tallinna kesklinna vanem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Üks sõber ütles, et astusin trepil kolm astet korraga. Loodan, et see ei ole liiga suur suutäis, kuigi mina ise seda hammustama ei läinud,» ütles endine Valga aselinnapea Alar Nääme eile.
«Üks sõber ütles, et astusin trepil kolm astet korraga. Loodan, et see ei ole liiga suur suutäis, kuigi mina ise seda hammustama ei läinud,» ütles endine Valga aselinnapea Alar Nääme eile. Foto: Ülla Tamm / Valgamaalane

Valga endine abilinnapea Alar Nääme (KE) alustab tööd Tallinna kesklinna vanema ametikohal. Nääme lubas end kesklinnas toimuvaga kurssi viia, toetudes oma eelkäijate kogemustele.

Võrumaalt Urvastest pärit Nääme oli Valga aselinnapea ja Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimees aastatel 2009-2013. Nääme on ka aktiivne ja tunnustatud sportlane – sumos Eesti meister, rannamaadluses ja poksis pronksmedali omanik. Nääme on lõpetanud Tartu ülikooli 2009. aastal geenitehnoloogia erialal ning jätkab õpinguid magistrantuuris.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles