Pärnu linn tõrjub Delfine süüdistusi

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Delfine pärast ebaseadusliku osa lammutamist..
Delfine pärast ebaseadusliku osa lammutamist.. Foto: Pärnu linnavalitsus.

Pärnu linnavalitsuse teatel pole hotell Delfine esitanud ehitusloa taotlust uue katuse ehitamiseks, kuid Delfine omanik väidab vastupidist.

Hotell Delfine omanik Heldur Allese ütles Raadio Pärnule, et ettevõte taotles Pärnu linnavalitsuselt ehitusluba, kuid linn sellele reageerinud ei ole, ilma ehitusloata aga katust parandada ei saa ja seepärast on see endiselt presendi all, presenti katab vana katusekonstruktsioon, mis vihma siiski ei pea.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo ütles, et Delfine pole ehitusloa taotlust esitanudki ja seepärast ei saa seda väljastada, hotelli omaniku sõnul on seni lahendamata küsimus, kes on lammutamisel süüdi ja sellega tegelevad advokaadid.

Allese ütles, et hotell Delfine täituvus oli sel suvel väga hea ja firma on suutnud vaatamata raskele majanduslikule olukorrale säilitada endist taset, lammutatud katusega kolmas korrus oli Allese sõnul suvel linna üks populaarsemaid majutuskohti.

Hinnad on seal madalad, sest kolmandale korrusele pääsemiseks peab kasutama tuletõrjeredelit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles