Tallinki suuromanikud ostsid enamusosaluse Eesti Gaasis

Kadri Hansalu
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärimees Ain Hanschmidt
Ärimees Ain Hanschmidt Foto: Tairo Lutter

Eesti üks suuremaid investeerimisettevõtteid AS Infortar siseneb energeetikaturule, ostes ASis Eesti Gaas enamusosaluse.

«Eesti Gaasi enamusosaluse ost on Infortarile esimene samm kodumaise energiafirma loomisel. Varem oleme investeerinud laevandusse, kinnisvarasse, hotellindusse, trükitööstusesse ja ühistransporti, nüüd laieneme majanduse mootorina töötavasse energeetikasse,» sõnas ASi Infortar juhatuse esimees Ain Hanschmidt.

«Tahame kohaliku kapitali toel tuua hoogsalt muutuvale energeetikaturule konkurentsi juurde, tõsta klienditeeninduse kvaliteeti ning pakkuda uusi tooteid. Peale maagaasi, mille kasutamise osakaal saab Eestis tänu soodsale hinnale ja keskkonnasõbralikkusele vaid kasvada, näeme kasvuvõimalusi elektri ja transpordigaasi müügil ning kaalume muid võimalusi energeetikas,» märkis Hanschmidt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles