Sinine Äratus sai uue juhi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sinise Äratuse suvelaager
Sinise Äratuse suvelaager Foto: Sinine Äratus

Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) noorteliikumise Sinine Äratus liikmed kogunesid möödunud nädalavahetusel Otepää loodusparki Päidla külla suvelaagrisse, kus muuhulgas valiti organisatsiooni uueks juhiks Läänemaalt pärit Triin Kuusk.

Kuusk ütles Postimehele, et uue juhina on tema südameasi rõhutada senisest rohkem organisatsiooni helgemat poolt. «Näidata, et me ei tegele ainult protestimisega,» lisas ta.

Värske Sinise Äratuse juhi kinnitusel arutati EKRE noorte suvelaagris ka organisatsiooni eelmise juhi Melvin Ohtla tagasiastumise tagamaid. «Sellest on kõik oma õppetunni kätte saanud. Ka Melvin,» märkis Kuusk, kelle sõnul kavatseb noortekogu nüüd tugevdada liikmete taustakontrolli.

Sinine Äratus valis möödunud nädalavahetusel uue juhi, sest eelmisel kuul liikumise juhiks valitud Ohtla astus pärast valituks osutumist kehtivate karistuste tõttu ametist tagasi. Ohtlal on erinevate rikkumiste eest kokku 12 kehtivat karistust, neist kaks narkootikumide käitlemise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles