Jälle kolmekordne looduse ime

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal sündinud kolm poissi Ricardo (vasakult), Michael ja Gabriel tõsteti eile esimest korda emaga kokku ühte intensiivravi perepalatisse.
Eelmisel nädalal sündinud kolm poissi Ricardo (vasakult), Michael ja Gabriel tõsteti eile esimest korda emaga kokku ühte intensiivravi perepalatisse. Foto: Tairo Lutter

Möödunud nädalal esimest korda ja kohe kolmekordseks emaks saanud Helen läks eelmisel neljapäeval Ida-Tallinna keskhaiglasse (ITK) kontrolli. «Täna on laste sünnipäev!» teatas pärast läbivaatust naistearst ja ITK perinataalkeskuse juhataja Ferenc Szirko. Heleni kolmikud pidid sündima veel samal päeval, 9. novembril. Lapsed liigutasid küll aktiivselt, aga muret tekitasid vereringenäitajad.

Szirko jooksis kolmandal korrusel asuvasse sünnitusosakonna operatsioonituppa ja teatas: «Nüüd läheb opiks.» Keisrilõige tuli teha 30. rasedusnädalal – üldjuhul kestab rasedus 40 nädalat.

«Ema oli nii stoiline – ei hakanud nutma ega midagi. Ta oli väga tubli,» kiitis Szirko. Helen tunnistab nüüd, et oli ikka šokis küll. «Ega ma ei näidanud seda välja. Minu ema plaanis selleks ajaks Eestisse sõita, kui poisid sünnivad, aga jäi hiljaks,» rääkis naine, kes oli haiglasse kontrolli sõitnud ihuüksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles