Ära ela hetkes: pane oma raha kasvama

Jekaterina Rozenštrauch
, Ühisraha OÜ tegevjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühisraha OÜ tegevjuht
Ühisraha OÜ tegevjuht Foto: Jekaterina Rozenštrauch

Hoiustada, investeerida või piltlikult öeldes koguda raha sukasäärde? Kui investeerida siis kuhu, kuidas, kas vaja läheb eelteadmisi, on see üldse turvaline? Need on küsimused, millega ilmselt silmitsi seisnud nii mõnigi, kel igakuiste kulutuste kõrvalt stabiilselt raha alles jäänud.

Hetkes elamine on küll moodne mõtteviis, kuid konkurentsi pakuvad ideed oma tuleviku kindlustamisest, passiivsest igakuisest sissetulekust ja raha kasvama panekust. Idee nautida kuldses keskeas palmisaarel lõõgastudes varajase pensioni vilju ei kõla ju üldse halvasti?

Üha rohkem investeerimisest ja paremast tulevikust huvitatutest leiab tee erinevate ühisrahastusplatvormideni, kus edukalt tegutsemine ei tähenda, et elutoa seinal peab raami sees tolmu koguma majanduskraadi või pangandust tunnistav diplom.

Avapauk investorina kasvõi 10€-ga

Eestis kümne aasta eest kanda kinnitanud inimeselt-inimesele investeerimine ühisrahastusplatvormidel on tänaseks saanud popiks viisiks, et  panna oma raha kasvama alustades kasvõi minimaalsetest summadest. Näiteks Kreditex ühisraha platvormil saab oma investoriteekonna esimese sammu teha alates kümnest eurost.  

Loomulikult kehtib põhimõte, et mida suurem summa investeerida, seda kõrgem on ka võimalik tootlikkus ehk kasum investorile. Kreditex Ühisraha portaalis on investeerimistelt võimalik teenida intressi kuni 15% aastas.

Küll küllale liiga ei tee

Kuna tark ei torma, siis mõistlik pole esimest suuremat edulugu kohe rahas välja võtta vaid pigem ka teenitud kasum edasi investeerida ning seada oma eesmärgid pikema perioodi peale. Ega ilmaasjata pole kasutusel väljend: kus on, sinna tuleb juurde.

Kreditex Ühisraha portaalis saab investor kas valida investeeringud ise või kasutada automaatpakkuja teenust.  Seega, kui on huvi, aega ja tahet hoida erinevatel pakkumistell kätt pulsil, saab investor seda teha. Kui aga elutempo nõuab pisut väiksemat ajaressurssi nõudvat lahendust, lepitakse portaaliga tingimused kokku ning investeerimine võibki alata.

Selleks, et raha kasvama panek oleks turvalisem, omab Kreditex Ühisraha platform reserfondi. Harvadel juhtudel, mil mõni tehing osutub ebaõnnestunuks, maksab portaal investeerimisjäägi 80% ulatuses investorile tagasi. Nii võib aeg-ajalt hüpata ka pea ees tundmatusse ehk valida pisut riskantsemaid investeeringuid- päästerõngas reserfondi näol on alati käeulatuses.

Investori eelised

  • Investeerimine kuni 2000€ kuus on võimalik kodust lahkumata.
  • Teenida investeerimiselt kuni 15% aastas.
  • Tagasiostugarantii 80%.
  • Teenida tulu igakuiselt.
  • Pole vaja eriharidust ega eelnevat finantskogemust.
  • Probleemide tekkimisel võtab Kreditex Ühisraha aga enda peale nende lahendamise.
  • Investeerimist saab alustada alates 10€
  • Eraisikud ei pea tulumaksu ise deklareerima – portaal teeb seda investori eest.
  • Investor võib kasutada automaatpakkuja teenust.

Kreditex Ühisraha meeskond on alati vajadusel abiks. Võta meiega ühendust, kui soovid saada lisainfot Kreditex Ühisraha portaali kaudu investeerimise kohta. 

Klienditugi:

Tähelepanu! Tegemist on finantsteenusega. Enne lepingu sõlmimist tutvuge finantsteenuse tingimustega ning vajadusel konsulteerige meie spetsialistidega.

PILDI JUURDE: Jekaterina Rozenštrauch, Ühisraha OÜ tegevjuht

Copy
Tagasi üles