Koolivenna tapja võib karistuse edasi kaevata

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keijo Martin (paremal) kohtupingis.
Keijo Martin (paremal) kohtupingis. Foto: Ants Liigus/ Pärnu Postimees.

Sel nädalal Tallinna ringkonnakohtus koolivenna tapmise eest kümneks aastaks vangi mõistetud Keijo Martini advokaat Paul Järve kaalub otsuse edasikaebamist.

Ringkonnakohus rahuldas Martini kaitsja vandeadvokaat Paul Järve apellatsiooni osaliselt, mõistes noormehe õigeks vargusesüüdistuses, kirjutab Pärnu Postimees.

«On asju, mis mulle selles otsuses ei meeldi. Kõige olulisem on muidugi menetlusnormide rikkumine, millest ringkonnakohus suurepäraselt aru sai, aga millegipärast ei arvestanud,» sõnas Järve.

Martin mõisteti süüdi selles, et 2006. aasta 21. mai õhtul tappis ta Halinga vallas Tallinna-Pärnu-Ikla maantee lähedal metsas eriti piinaval ja julmal viisil 1990. aastal sündinud Sveni. Sealtsamast metsast Sveni rohkete torke- ja lõikehaavadega surnukeha mõni päev hiljem leitigi. Martin oli sel ajal alaealine nagu tema ohvergi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles