«Minu parim retsept» võistlustöö: kerge ja suvine puuviljasalat

FreshGO
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: FreshGO

E-toidupoe FreshGO retseptivõistluse «Minu parim retsept» järgmine retsept on kerge ja suvine puuviljasalat, mida on sobilik pakkuda nii külalistele kui nautida kogu perega.

Retsepti autor on Merike Kaarma, kes on toitumisnõustaja, kellele meeldib luua uusi retsepte ning seeläbi uusi maitseid avastada.

Koostisosad

Telli kõik koostisosad vaid 15,47€ eest FreshGO e-poest koju SIIT.

  • 1/4 ananassi
  • 1 banaan
  • 0,5 pirni
  • 1 apelsin
  • 0,5 laimi

Kaunistuseks granaatõunaseemneid, kooritud kanepiseemneid ja rohelisi meelepäraseid salatilehti (nt peotäis mangoldilehti) millega vooderda kausi põhi

Valmistamine

Koori, haki ja lao kihiti. Maitsesta värske laimi mahlaga. Kaunista ning naudi!

Osale FreshGO retseptivõistlusel «Minu parim retsept»

«Minu parim retsept» on FreshGO e-toidupoe korraldatav retseptivõistlus. Konkursi peaauhinnaks on ühiskokkamine koos Anni Arroga, millest ilmub ka videolugu ning mahukas artikkel Postimehes. Rahva lemmiku retsepti autorit premeeritakse 150€ FreshGO krediidiga ning teisi ootavad mitmed magusad üllatusauhinnad. Võistlus kestab 31. juulini ja oma retsepti saab sisestada SIIN.

Copy
Tagasi üles