Tallinnas sai avastardi trükiseadmete mess

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: InSpe Nordic OÜ
Kuigi elame digiajastul, on reklaammaterjalide ning firmasümboolikaga trükiste printimine endiselt aktuaalne. Seetõttu on ka reklaami- ja trükitehnikaseadmed kõvasti edasi arenenud. Milliseks täpsemalt, saab neil päevil uudistada reklaamis.ee poolt korraldatud avatud uste päeval Peterburi teel Tallinnas.

Leedus juba paarkümmend aastat tegutseva reklaamiettevõtte InSpe Group Baltimaade tütarfirma InSpe Nordic OÜ on reklaammaterjalide ja -seadmete edasimüümisega teinud nüüd algust ka Eestis. Brändi reklaamis.ee esinduskaupluses (Peterburi tee 46 a) ootab kliente lai valik reklaammaterjale (paber, lõuend, tekstiil, vinüül) ja  trükiseadmeid, sealhulgas kuumpressid, CNC lõikeseadmed, laminaatorid, tindid ning LED-moodulid.

Foto: InSpe Nordic OÜ

Kohtumised kiireks kasvuks.

Äsja avatud üritusele on saabunud juba rekordarv külalisi! «Reklaamis.ee Tallinna esinduse näol on ühtlasi tegu suurima reklaamitehnika väljapanekuga Baltikumis,» märgib InSpe Nordic OÜ tegevjuht Denas Danyla. «Samas asub ka ladu, kust ostetavad reklaammaterjalid kohe kätte saab. Tänu heale koostööle varustajatega pakume atraktiivseid hindasid ning paremat paindlikkust. Trükimasinatele on võimalik tellida järelhooldust, mille osas annab nõu meie tehnik.»

Foto: InSpe Nordic OÜ
Foto: InSpe Nordic OÜ

Reklaamis.ee avasündmuseks ongi täna alanud ja kuni 7.septembrini avatuks jääv foorum, millel oodatakse osalema eeskätt trükitööstureid ja reklaamiettevõtteid, ent mitte ainult. Kuna avatud aruteludel, konsultatsioonidel ja loengutel võtavad lisaks partneritele sõna näiteks finantsettevõte Inbank ning arendusprogramm Storytek, on teretulnud ettevõtlusega alustajad ning miks mitte kõik teised, kes uusimate reklaamimaterjalide ja -seadmete võimaluste vastu huvi tunnevad. On ju põnev jälgida ja ise katsetada, kuidas ilmuvad kujutised mitte ainult trükistele ja t-särkidele, vaid mistahes pindadele, kaasa arvatud mööblile, tekstiilile, akrüülile, metallplaadile ja klaasile.

Uued trükiseadmed, innovatiivsed ideed.

Edasimüüjana pakub reklaamis.ee laia valikut tuntud kaubamärkidest ja nende võimalustest: näiteks InSpe enda brändide Colibri Digital polümeer- ja monomeerkiled, Expolight displeisüsteemid, Colibri LED-moodulid ning Kaizeni lasermasinad. Veel kuuluvad tooteportfelli Yupo (Jaapan) sünteetilised veekindlad paberid, Oki ja Rolandi (Jaapan) laiformaatprinterid, Axyz (Kanada) cnc-lõikemasinad, Jetrixi ja Liyu tasapinnalised UV prindimasinad, Polyprint (Kreeka) DTG tekstiiliprinterid, Siser (Itaalia) termokiled jpt, mis võimaldavad oluliselt laiendada klientide toote ja teenuste valikut, iseäranis neil ettevõtetel, kes on seotud mööbli-, tekstiili- või reklaamkingiäriga. Mainitud lahendused on kõigest väike osa reklaamis.ee tootevalikust, millega on parim tutvuda kohapeal.

Foto: InSpe Nordic OÜ
Foto: InSpe Nordic OÜ

5.-7.septembril võib seega näha suurimat seadmete väljapanekut Baltikumis. Lisaks on tegemist suurepärase šansiga suhelda trükiseadmete esindajatega silmast-silma, rääkida enim levinud kitsaskohtadest, millega antud ala ettevõtted igapäevaselt kokku puutuvad, küsida finantseerimisnõu ja kiiremate tarnetingimuste võimalusi. Erinevate presentatsioonide raames saab aimu uutest trendidest trüki- ja disainimaastikul. Teiste seas esineb ettekandega Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liit. Põnevaks kujuneb esitlus, millel KNM Eesti tutvustab tuleviku visuaale reklaamimaailmas.

Reklaamis.ee avatud uste päevade raames teeb ettevõte palju eripakkumisi, näitab huvilistele katsetamiseks suurt hulka eri masinaid ning nõu annavad oma ala spetsialistid. Kel tekib ostuhuvi, võib vajadusel Inbanki abil kohe ka liisingu vormistada. Põnevust jagub veelgi – kõigi osalejate vahel loositakse välja Iphone 8! Sündmus on kõigile tasuta!

AJAKAVA:

Kolmapäev, 5.september:

11:00 Reklaamis.ee uste avamine!
13:00 Roland: Uued trendid ja innovatsioon trükitööstuses
Kohvipaus
14:00-14:30 Inbank AS: Ettevõtte rahastamine selgelt ja lihtsalt
16:00 DTG Kasumlik print tekstiilile
17:00 Avatud arutelu

Neljapäev, 6.september:

8:00 Vaba aeg, seadmete demonstratsioon
11:30 Storytek hub: Kõik, mida peaks teadma üks alustav ettevõte
12:00 Eesti trüki- ja Pakenditööstuse liit: Liidu tegevus ja liikmeks saamine
12:30 Eesti töötukassa: Kuidas töötajaid leida ja mil moel saab Eesti töötukassa abiks olla?
Kohvipaus
13:30 CWT laud sinu tööstuses
14:00 Erakordsed Siser termokiled: vaata ja proovi ise
Kohvipaus
15:00 KNM Eesti: Tuleviku visuaalid reklaamimaailmas
15:30 Siser: Praktiline demonstratsioon
16:30 OKI prindi võimalused
17:00 Avatud arutelu
19:00 Ametlik avamispidu!

Reede, 7.september:

9:00 GLP toiteallika moodulid
10:00 Guy Shapira: GZM – 3.2m laiprindi monstrum sinu äris
11:00 Yupo-kõike muud, kui tavaline prindimaterjal
12:00 Seadmete demonstratsioon, konsultatsioonid
16:00 Üritus sulgeb uksed.

Copy
Tagasi üles