Birminghamis otsitakse kadunud eestlannat

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädal pärast Heilike Vähi kadumist kirjutas sellest ka kohalik meedia.
Nädal pärast Heilike Vähi kadumist kirjutas sellest ka kohalik meedia. Foto: http://www.getsurrey.co.uk/news

Kahe nädala eest Suurbritannias elanud ja oma kodu lähistel kadunuks jäänud eestlanna Heilike Vähit otsitakse Birminghami piirkonnas.

Kadunud neiu perekond tegi avalduse, kus palus kõigil, kes midagigi Heilike asukohast või saatusest teavad, sellest teada anda, kirjutab BBC.

Pere palus neiul endast märku anda. Briti ametivõimud uurivad teateid selle kohta, nagu oleks neiu liikunud Birminghami piirkonnas. 22-aastast Heilike Vähit nähti viimati 2. novembril Hydestile’is Godalmingi lähedal.

Politsei on läbi kamminud piirkondi, kus Vähi tavaliselt jalutamas käis. Naise naabrite sõnul sadas tema kadumise esimesel ööl kõvasti vihma, mis pani neid tema heaolu pärast muretsema.

Politsei sõnul ei ole Vähi kadumine «talle omane» ning lisas, et tema kadumine valmistab mõistagi ta perele Eestis ning sõpradele Surreys suurt muret.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles