Politsei teatel plaanisid noored Viimsis massikaklust

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto. Foto on illustreeriv.
Politseiauto. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

Politsei sai teada, et Viimsis võib nädalavahetusel toimuda massikaklus. Politseinikud jõudsid õigel ajal kohale ning lahendasid olukorra.

Politseinikud said Põhja prefektuuri teatel info, et laupäeval pärast kella 19 võib Viimsis toimuda noortevaheline kaklus.

Ida-Harju politseijaoskonna piirkonnavanema Helen Kommusare sõnul lahkus ametnike kohale suurem osa noori kiirelt ja osa kohale tulnud noori ka kontrolliti. Kommussar ütles, et hiljem käisid politseinikud uuesti piirkonnas, et välistada uus kogunemine, aga siis seal noori enam ei olnud.

«Nüüd uurime, miks noored säärast kaklust korraldada soovisid ja kuidas me teinekordki neid ära saame hoida,» ütles Kommussar. «Igal juhul, kui saame info, siis reageerime ja suhtleme noortega. Vajadusel võtame ka vastutusele.»

Politsei tänab inimesi, kelle kaudu info kogunemisest politseinikeni jõudis.

Kommussare sõnul on noortevahelisi kaklusi vähe ning need on tingitud omavahelistest erimeelsustest. «Kui saame väljakutse või info näiteks sotsiaalmeediast, et midagi sellist võib toimuda, siis meie eesmärk on kaklust juba eos ära hoida. Nii tegime seekord ja teeme ka tulevikus,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles