Rand heidetakse ilmselt erakonnast välja

Copy
Keskerakonna Tartu piirkonna juhatus kogunes arutama Tartu abilinnapea Monica Ranna (istub laua otsas) ametist lahkumist. Tema selja taga piirkonnajuht Jaan Toots.
Keskerakonna Tartu piirkonna juhatus kogunes arutama Tartu abilinnapea Monica Ranna (istub laua otsas) ametist lahkumist. Tema selja taga piirkonnajuht Jaan Toots. Foto: Margus Ansu

Tartu abilinnapea Monica Rand jäi eile Keskerakonna Tartu piirkonna juhatuse ees endale kindlaks, et ei lahku linnavalitsusest, kuigi erakonnakaaslased seda nõuavad. Monica Ranna personaalküsimust peab järgmisena arutama Keskerakonna juhatus, kes heidab ta ilmselt erakonnast välja.

Pärast erakonna Tartu piirkonna koosolekut ütles piirkonnajuht Jaan Toots, et midagi rõõmustavat tal teatada pole, sest Monica Rand oli vaatamata veenmisele endale kindlaks jäänud.

«Meie pakkusime koostööd,» rääkis Toots. «Et kui ta lahkub abilinnapea kohalt ning võtab arvesse juhatuse ja erakonna seisukoha ja astub tagasi, siis teda ei heideta erakonnast välja.» Tootsi sõnul selline variant Rannale ei sobinud.

Lisaks oli piirkonna juhatus pakkunud Rannale, et ta saab kandideerida 2021. aasta kohalikel valimistel Tartu piirkonna nimekirja esikümnes ning jääb ikka erakonda. Seegi ei sobinud Rannale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles