Tartu lühiuudised

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Auto jäi pidama ringristmiku lumisel haljasalal.
Auto jäi pidama ringristmiku lumisel haljasalal. Foto: Jürgen Puistaja

Tartumaale lisandus ööpäevaga üksteist koroonahaiget

Terviseamet teatas eile keskpäeval, et viimase ööpäeva jooksul analüüsiti Eestis 2498 koroonaviiruse proovi, neist esmaseid positiivseid oli 370 ehk 14,8 protsenti proovide koguarvust. Tartumaale lisandus 11 nakatunut.

Tartu Postimehe veebis pühade ajal, 24., 25. ja 26. detsembril ilmunud uudistes oli kirjas, et Tartumaal tuvastati vastavalt 33, 29 ja 20 uut nakatunut.

Terviseameti Lõuna regionaalosakonna jälgimisel oli eile üle 2600 inimese, kellest 705 on nakatunud. TPM

Jõululaupäeval sündis kuus last

Jõululaupäeval sündis Tartu ülikooli naistekliiniku sünnitusosakonnas neli tüdrukut ja kaks poissi.

Kliinikumi vanemämmaemand, 25 aastat lapsi ilmale aidanud Sirje Kõvermägi märkis, et tänavu tuleb ilmselt lõplik sündide arv pisut väiksem kui mullu, sest eelmisel aastal sündis ühtekokku 2673 last, kuid tänavuse detsembrini on ilmale tulnud 2328 poissi ja tüdrukut. Vanemämmaemand tõstis esile, et üldiselt on viimastel aastatel mõnevõrra rohkem korduvsünnitajaid. Armas Riives

Auto kihutas politseinike silma all ringristmiku haljasalale

Reede öösel vastu laupäeva kella kolmveerand kolme paiku sõitsid politseinikud patrullautoga Kaunase puiesteelt Jaama tänava ja Kaunase puiestee ringristmikule ning märkasid Jaama tänavalt lähenevat Audit, mille hoog oli selgelt liiga suur. Audi juht põrutas autoga otse üle äärekivi ristmiku keskel asuvale haljasalale, tegi seal lumevaiba alla mattunud peenarde tõttu kaks hüpet ja jäi sinna pidama.

Politseinikud läksid uurima, mispärast juht sellise sõidu tegi. Selgus, et ta oli keskmises alkoholijoobes. Politsei lasi puksiiril haljasalale maandunud Audi tasulisse parklasse toimetada, juhile koostati teise jõulupüha varahommikul tema tegevuse kohta protokoll. TPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles