Meelas Hurmur annab minutiga kätte

Copy
Foto: Shutterstock

Uut tüüpi kontseptsiooniga pood täitis pakiautomaadid põnevate leludega ja e-poes ostu sooritades on võimalik kaup juba 1 minuti pärast Tallinnas ja Tartus sobivast kohast kätte saada. Wow, kuidas see töötab?

See on tõsi, et Meelas Hurmur täidab Sinu soovid juba ühe minutiga. Selleks pole vaja teha muud, kui tutvuda veebipoe tootevalikuga ning omada korrektset e-posti aadressi. Paki saab minuti pärast kätte, kasvõi südaöösel, Tallinnas Sikupilli, Telliskivi või Tartu Eeden keskuse pakiautomaadist. Pakiautomaatide ja nende sisuga saab tutvuda SIIN. Ei mingit tüütut paki ootamist või ootamatul hetkel tulevat sõnumit.

Milliseid tooteid selliselt kõige enam ostetakse?

Foto: Shutterstock

Edu on näidanud ning üha populaarsemaks on saanud äpiga juhitavad lelud. Mis neis nii erilist on? Eks ikka lõbu ja uued võimalused! Äpiga juhitavad vibraatorid pakuvad palju rohkem naudingut ja seda isegi magamistoast väljaspool, sest jalgevahelt ei pea otsima nuppu, mis õigel ajal tempot juurde lisaks. Kontrollnupp on Sinu telefonis või miks mitte ka Sinu partneri telefonis. Selliselt võib hullata ka avalikus kohas nii, et teised sellest aimugi ei saa!

Hea valiku parimaid äpiga juhitavaid sekslelusid leiad SIIT. Ära lase rutiinil oma sekselu tappa.

Foto: Shutterstock

Ka mehed ei pea enam Tinderellasi moosima, vaid saavad suurepärase rahulduse osaliseks, kui teevad julgeid valikuid meestele mõeldud sekslelude hulgast. Ja koduseinte vahel polegi enam nii igav! Või, mis te arvate mehed? Klõpsa siia ja veendu ise!

Ning, kui Sa ei oska valikut kohe teha, siis tea, et ülimalt populaarne toode meeste seas on FLESHLIGHT GIRLS – RILEY REID UTOPIA!

Ära nüüd kaua oota, sest kuni aprilli lõpuni saab sooduskoodiga "Postimees" 20% soodustust kõikidelt tavahinnaga toodetelt!

Ent ALATI soodne on osta 2 või enam toodet korraga, sest nii saad allahindlust 5-15% oma ostult!

Juhul, kui soovid kauba tellida mõnda endale sobivamasse automaati, tasub teha tellimus läbi Meela Hurmuri sõsarpoe www.meelastellimus.ee, kust leiab 5000 toote hulgast igaüks midagi sobivat.

Copy
Tagasi üles