GALERII Raadio Kuku «Tarkade klubi» jõuab piduliku 500. saateni

Postimees
Copy

Kuku raadio armastatud mälumängusaate «Tarkade klubi» 500. saade salvestati täna pidulikult. Raadiokuulajateni jõuab see laupäeval, 15. aprillil kell 13.

Saatejuht Timo Tarve sõnul on «Tarkade klubi» üks Kuku raadio kuulatavamaid saateid otse-eetris, aga eriti taskuringhäälingu kaudu järelkuulamises. «Igal laupäeval kohtuvad kaks võistluspaari, reeglina Tallinna ja Tartu stuudios, et omavahel kümnele küsimusele vastates mõõtu võtta ning mängu ja kuulamise võlu seisneb arutelus, mida võistlejatepaar Tallinnas või Tartus kuuldavalt läbi viib,» sõnas Tarve.

«Juubelisaates mängivad peaaegu samad mängijad, kes tegid kaasa meie avasaates 2013. aasta 11. septembril: Indrek Salis ja Jevgeni Nurmla ning Jaan Pärn ja Taavi Pae,» kommenteeris Tarve. Publikuks ja saateosalisteks oli palutud nende kümne aasta jooksul «Tarkade Klubisse» olulisel määral panustanud inimesed.

Kokku osales salvestusel umbes 25 inimest nii Tallinnast kui Tartust. Mälumängusaadet «Tarkade klubi» kuuleb Kuku raadios laupäeviti kell 13 või järelkuulamisest kuku.pleier.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles