Joogivalik tekitab segadust? eDrinksi uus koduleht annab võimaluse olla iseenda sommeljee!

eDrinks
Copy
Foto: eDrinks

Kvaliteetjookide müüja ning veinipoodide kett eDrinks OÜ tuli välja uue kodulehega, mis õpetab läbi uue kontseptsiooni tundma veinide erinevaid maitseprofiile ning harjutama kätt veini ja toidu sobitamises. Ettevõtte sommeljeed töötasid üheskoos välja unikaalse süsteemi, tänu millele on palju lihtsam teha parimat veinivalikut.

„Meie südamesoov on alati olnud teha uutele ja ammustele veinisõpradele lihtsamaks põnevas veinimaailmas seiklemine ja veinide valimine. Oleme oma klientidele mõeldes saanud valmis täiesti uue kodulehe, mis aitab igaühel olla iseenda sommeljee,” tutvustab eDrinks OÜ turundusjuht, sommeljee Katrina Ojavee. „Meie sommeljeed tunnevad eDrinksi veine ja nende taga peituvaid lugusid. Panime oma oskused ja kogemused kokku ning töötasime välja unikaalsed maitseprofiilid, tänu millele muutub meelepärase veini leidmine kergemaks nii valgete, punaste ja roosade kui ka vahuveinide puhul.”

Foto: eDrinks

Selleks, et igaüks saaks olla iseenda sommeljee, on eDrinksi uues e-poes abiks kaks uut võimalust: veinide maitset kirjeldavad märgised ning parimad toidusoovitused. Nii leiavad kõik veinisõbrad meelepärase valiku vastavalt planeeritavale õhtutoidule või maitsemeeltele, olgu selleks värske ja marjane või vürtsikas ja jõuline punane vein, küps ja puuviljane või magus-aromaatne valge vein või hoopis küps-röstine vahuvein.

Foto: eDrinks

Teise mugava valikuna leiab veinide juurest kolm toidusoovitust, tänu millele saab toidu ja veini kooslusest parima elamuse. Kõik toidusoovitused ja maitseprofiilid on hoolikalt valitud eDrinksi sommeljeede poolt, kes teavad täpselt, mis on pakutavates veinipudelites ning kuidas see pokaali valades veelgi kaunimaks ja maitsvamaks muuta.

Foto: eDrinks

eDrinksi valikus on enam kui 1000 põnevat ja hoolikalt valitud toodet. 2011. aastal loodud eDrinks OÜ tegeleb veinide, õllede ja kangete jookide müügiga nii jaekauplustes kui ka e-poes. Tellimusi toimetatakse üle Eesti nii kulleri abil kui ka läbi pakiautomaatide. Leia oma lemmikud ja telli mugavalt!

eDrinksi koduleht: www.edrinks.ee

Foto: eDrinks
Copy
Tagasi üles