Mitmekülgne ja tõhus Maca- libiidole ja seksuaalsusele

KBM Pharma OÜ
Copy
Foto: Shutterstock

Selleks, et olla õnnelik, on väga tähtsaks eelduseks ka nauditav ja rahuldust pakkuv seksuaalelu. Lisaks armastusele on nauditava seksi jaoks vajalik suguiha ehk libiido, positiivne meelolu, seksuaalenergia ja vastupidavus. Kõike seda pakub nii meestele kui naistele väärtuslik ravimtaim nimega maca, mis kasvab Peruu Andide kõrgmäestikes. Peruu indiaanlased kutsuvad macat ehk mugulkressi Andide kuningannaks ning on seda tuhandeid aastaid kasutanud tõhusa energiaallikana ning vastupidavuse ja viljakuse parandamiseks. On teada, et inkade sõdalased sõid enne lahinguid macat, et suurendada oma jõudu ja vastupidavust. Maca erilisuse aluseks on tema võime toetada mitmekülgselt nii meeste ja naiste seksuaalelu. Siit saad lugeda, mida macal on seksuaalsusele pakkuda.

Tugevam libiido

Maca juurt on juba aastasadu kasutatud afrodisiaagina, mis tugevdab nii meeste kui naiste seksuaalset iha. Parandades verevoolu, toetades suguhormoonide tootmist ja tõstes energiataset, suurendab maca seksihuvi nii meestel kui naistel ning aitab kirge sütitada.

Energia ja vastupidavus

Maca juur on kuulus oma energiat andvate omaduste poolest, mis suurendavad vastupidavust ja seksuaalset energiat. Tõstes energiataset ja vähendades väsimust, võimaldab maca kogeda pikemaid ja rahuldust pakkuvamaid seksuaalkogemusi.

Nauditavam seks

Maca tõstab tundlikkust ja erutuvust vahekorra ajal nii meestel kui naistel. Toetades närvitegevust ja vereringet, võimendab ta sugulise läheduse ajal kogetavaid aistinguid, mis toob kaasa rahuldustpakkuvama seksuaalkogemuse. On leitud, et meestel parandab maca suguelundite verevarustust, mis aitab kaasa püsivamale ja pikemaajalisele erektsioonile, mille tulemuseks on suurem rahulolu seksuaalvahekorra ajal.

Parem meelolu

Positiivsus ja emotsionaalne heaolu mängivad seksuaalses rahulolus väga olulist rolli. Seevastu ängistus, depressiivsus ja ärevus mõjuvad tugevate “piduritena”, mis takistavad seksi nautimist. On teada, et maca juurel on meeleolu parandav ning ängistust ja ärevust leevendav toime. See loob eeldused mõlema partneri poolt nauditavaks vahekorraks.

Leevendus menstruatsiooni- ja üleminekueavaevustele

Naistel aitab maca leevendada menstruatsiooni- ja üleminekueavaevusi, mis võivad häirida normaalset suguelu. Toetades normaalset hormonaalset tasakaalu, võimaldab maca naistel täielikult nautida intiimseid hetki ilma ebamugavustundeta.

Parem viljakus

Maca juurt on traditsiooniliselt kasutatud viljakuse suurendajana nii meestel kui naistel. On teada, et meestel suurendab see spermatosoidide arvu, liikuvust ja kvaliteeti, parandades seeläbi rasestumisvõimalusi. Naistel toimib maca viljastumist soodustavalt läbi hormonaalse tasakaalu normaliseerimise.

Looduslik toetus paremale seksuaalelule: Maca kapslid on retseptivabalt saadaval apteekides üle Eesti ja hetkel soodushinnaga www.kbmtervis.ee SIIT.

Foto: KBM Pharma OÜ

Kokkuvõtteks võib öelda, et maca on looduslikuks seksuaalenergia allikaks nii meestele kui naistele: ta tugevdab libiidot, toetab erektsiooni, suurendab tundlikkust, tasakaalustab hormoone, annab energiat ja vastupidavust ning parandab meeleolu. Maca terviklik toetus seksuaalsusele aitab parandada seksuaalseid kogemusi ja toetab intiimsete hetkede kestvust.

Copy
Tagasi üles