Kevadine koduvärskendus

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: unsplash.com

Kevade saabudes tekib ikka soov tuua värskust ka koju ning selline kevadine koduvärskendus võib mõjuda kosutavalt ja inspireerivalt. Alljärgnevalt oleme kirja pannud mõned mõtted, kuidas saaks oma kodus teha muudatusi, mis mõjuksid värskendavalt.

Muidugi võib sellise kodu uuenduskuuri teha kas väiksema või suurema eelarvega.

Kui on plaanis näiteks värvida seinad, panna uus tapeet või uuendada mööblit (vahetades välja diivani või söögitoolid), siis sellised muudatused võivad aga juba kulukamad olla, mistõttu tagatiseta väikelaen võib siinkohal aidata neid muudatusi ellu viia. Tagatiseta väikelaen on võimalik saada kuni 25 000 euro ulatuses, mis annab palju võimalusi kodus ümberkorraldusi teha, sh näiteks vahetada välja olemasolev köök. Kreditum veebilehelt saab mugavalt leida laenude võrdlused, mistõttu ei pea pikalt aega kulutama erinevate pakkumiste saamisele ja võrdlemisele.

Kui eelarve on pigem väiksem, siis võiks teha näiteks järgmiseid muudatusi kodu värskendamiseks.

Kevadine suurpuhastus

Alustada võiks suurest koristuspäevast, mil võiks pesta aknad ja kardinad, kloppida vaibad,

sorteerida sügis- ja talveriided ning koristada kapid.

Värviaktsentide lisamine

Üheks võimaluseks on osta uued diivani ilupadjad või (soodsam lahendus) uued padjakatted. Sel viisil saab hõlpsasti tuua sisse uusi (kevadisi) värvitoone. Samuti võib katsetada erinevate tekstuuridega padjakatteid ja erinevaid katteid kombineerides võib jõuda stiilsete värvi- ja tekstuurilahendusteni.

Värviaktsente saab lisada ka uute kardinate või vaipade näol, eriti kui kasutada heledamaid ja rõõmsamaid värvitoone, muudavad need kodu helgemaks.

Uued lauakatted või uus kevadistes toonides laualina toob samuti värskust.

Aksessuaarid

Kauplustes müüakse väga erinevaid sisekujunduselemente nagu küünlad, vaasid või lauakaunistused, mida võib leida väga soodsas hinnaklassis, kuid mis annavad olulise efekti kodu värskendamisel.

Lilled ja taimed

Vahel piisab isegi sellest, kui vaasi panna kevadised lilled nagu näiteks tulbid või nartsissid. Samuti müüakse kevadeti mitmetes erinevates värvitoonides (roosad, helesinised, valged) hortensiaid, millele saab juurde osta kevadistes toonides lillepoti.

Ka rõdule lillede istutamine toob kevadise tunde.

Kes lilli ei soovi, võib ka alati kasvatada maitsetaimi nii rõdul lillekastis kui ka miks mitte toas. Sel viisil on toas rohelust ja teisalt on see praktiline võimalus võtta oma potist maitsetaimi ja kasutada neid salatis või võileival.

Lõhnateraapia

Tubadesse saab värskust tuua ka kevadele omaste lõhnadega nagu tsitruselised ja õrnad lillelõhnad (nagu näiteks piibeleht). Müügil on erinevaid lõhnaküünlaid kui ka õhuvärskendajaid.

Kokkuvõtteks

Need olid vaid mõned ideed, kuidas saaks oma kodu kevade saabudes värskendada. Oluline on loomulikult järgida oma isiklikku stiili ja eelistusi, et luua endale meeldiv ja inspireeriv keskkond.

Kui on aga plaanis ette võtta suuremad kulutused kodu värskendamisel, siis Kreditum.ee veebilehelt leiab erinevad laenuvõrdlused, mis hoiavad kokku aega ja nii on võimalik leida enda jaoks ka soodsaim pakkumine. Kreditum laenuvõrdlus annab kiirelt ülevaate võimalustest, kuid alati tuleb kaaluda, kas ja kui palju on mõistlik kulutada ning hinnata kriitiliselt oma maksuvõimet laenu tagasi maksmisel.

Copy
Tagasi üles