G4S: hetkel mustlastega probleeme pole

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turvatöötaja tõrjub pealetükkivat binoklimüüjat sadama ees busside parklas.
Turvatöötaja tõrjub pealetükkivat binoklimüüjat sadama ees busside parklas. Foto: Mihkel Maripuu

Turvafirma G4S töötajatel tuleb aeg-ajalt rändavat eluviisi harrastavate Euroopa Liidu kodanikega kokku puutuda, kuid praegu mustlased ettevõttele kusagil peavalu ei valmista.


«G4Si töös on see teema aeg-ajalt kaubanduskeskustes üleval. Hetkel suuri muresid sel teemal ei ole. Varem on olnud perioode, kus ilmselt püsivalt rändavat eluviisi harrastavad suuremad seltskonnad käisid kaubanduskeskuste tualettruume pesuruumidena kasutamas ja peale sedalaadi hügieeniaktsioone olid nimetatud ruumid suhteliselt lagastatud,» ütles G4S Eesti kaubandusobjektide osakonna teenistusjuht Kaido Kalamets.

Probleeme on tema sõnul esinenud ka kaubanduskeskuste parklates, kus müügiluba mitteomavad võõramaalased on tülitanud kaubanduskeskuste kliente, neile kõikvõimalikku träni müüa üritades. Esinenud on ka üksikuid pettuse ja kelmuse juhtumeid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles