Koolijuht: peksjad pole Kaagveret ära teeninud

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Jaanikese kooli direktor Anne Arrak on juhtumist vapustatud, kuid arvab, et Kaagverre saatmise asemel tuleks tüdrukutega   kõvasti tööd teha.
Valga Jaanikese kooli direktor Anne Arrak on juhtumist vapustatud, kuid arvab, et Kaagverre saatmise asemel tuleks tüdrukutega kõvasti tööd teha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Video on salvestatud õpilaskodus. Tüdrukud peksid oma eakaaslast sellepärast, et ta ei toonud neile sigarette. Nad kamandasid ohvri põlvili, mõnitasid ja peksid teda ning arutasid seejuures, kuidas nii peksta, et ei jääks jälgi järele.

Videolt on näha, et nutvat tüdrukut lüüakse korduvalt käe ja jalaga vastu selga, nägu ja pead. Seejärel sikutatakse teda juustest ja tõmmatakse ta juukseid pidi põrandale. Peksjad istuvad põlvitava ohvri turjale. Võtavad tema pükstelt ära rihma ja üritavad ta pükse alla tirida. Kogu aeg on peksjatel lõbu laialt, ohver nutab.

Nii peksjad kui ohver olid Valga Jaanikese kooli õpilased. Praeguseks on ohver koolist lahkunud, peksjad on aga endiselt selle kooli õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles