Retsept: Eriline krõbekana-peedihummuse pita

Nõo Lihatööstus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõo Lihatööstus

Koostisained

  • Nõo Lihavürsti Krõbekanaampsud
  • Pita sai
  • Peedihummus
  • Beebispinat

Valmistamisõpetus

  1. Lõika pita sai keskelt lahti.
  2. Prae pannil Nõo Lihavürsti Krõbekanaampsud.
  3. Lisa pita saia vahele peedihummust.
  4. Lisa pita vahele beebispinatit ja Krõbekanaampsud.
  5. Soovi korral võid pita vahele veel komponente lisada.

Nõo Lihavürsti Krõbekanaampsud on tõelised üllatajad, aastal 2016 valisid külastajad Tallinna FoodFestil Krõbekanaampsud parimaks liha üllatustooteks. Krõbekanaampsude puhul on tegu tõesti millegi sellisega, mida kindlasti peab järele proovima - need on kana rinnafileest tehtud ampsud, millele on lisatud kreemist toorjuustu. Pärast ahjus küpsetamist jäävad need mõnusalt krõbedad.

Foto: Nõo Lihatööstus

Krõbekanaampse on hea süüa ka otse pakist, kuid õpetame teile ühe veel põnevama versiooni, kuidas oma maitsemeeli hellitada. Selleks huvitavaks roaks on krõbekana-peedihummuse pita.

Lõika pita sai pooleks ning pane sinna sisse peedihummus (kes on tõeliselt osav, võib proovida ka ise peedihummust teha), krõbekanaampsud ning beebispinat. Nii saad lihtsa, kiire ja mis kõige tähtsam – maitsva pita-võileiva.

Foto: Nõo Lihatööstus

Tegu on võileivaga, mida on mugav süüa ja näeb ka väga isuäratav välja. Seest jäid Krõbekanaampsud mõnusalt pehmed ja väljast hõrgult krõbedad.

Soovitame soojalt järele proovida.

Foto: Nõo Lihatööstus
Copy
Tagasi üles