Koostisained
- Nõo Lihavürsti Krõbekanaampsud
- Pita sai
- Peedihummus
- Beebispinat
Koostisained
Valmistamisõpetus
Nõo Lihavürsti Krõbekanaampsud on tõelised üllatajad, aastal 2016 valisid külastajad Tallinna FoodFestil Krõbekanaampsud parimaks liha üllatustooteks. Krõbekanaampsude puhul on tegu tõesti millegi sellisega, mida kindlasti peab järele proovima - need on kana rinnafileest tehtud ampsud, millele on lisatud kreemist toorjuustu. Pärast ahjus küpsetamist jäävad need mõnusalt krõbedad.
Krõbekanaampse on hea süüa ka otse pakist, kuid õpetame teile ühe veel põnevama versiooni, kuidas oma maitsemeeli hellitada. Selleks huvitavaks roaks on krõbekana-peedihummuse pita.
Lõika pita sai pooleks ning pane sinna sisse peedihummus (kes on tõeliselt osav, võib proovida ka ise peedihummust teha), krõbekanaampsud ning beebispinat. Nii saad lihtsa, kiire ja mis kõige tähtsam – maitsva pita-võileiva.
Tegu on võileivaga, mida on mugav süüa ja näeb ka väga isuäratav välja. Seest jäid Krõbekanaampsud mõnusalt pehmed ja väljast hõrgult krõbedad.
Soovitame soojalt järele proovida.