MIS ON MUST REEDE? Loe Dr. Lensori soovitusi, kuidas kasutada musta reedet enda kasuks ja saa teada sooduskood

Copy
Foto: OC Vision SIA

Internetis ostlemine on tänapäeva kiire elutempo tõttu järjest populaarsem, sest sealt saab kõik vajaliku endale sobival ajal ja diivanilt tõusmata koju tellida. Internetist saab osta mitte ainult riideid, jalatseid ja elektroonikat, vaid ka kontaktläätsi. Erinevalt prillidest, mis soetatakse sageli kaheks-kolmeks aastaks, tuleb läätsi regulaarselt vahetada. Olenemata sellest, kas otsid ühepäevaseid või ühekuulisi kontaktläätsi, mängib hind tähtsat rolli. Internetipoodides kipuvad hinnad sageli muutuma, kuid ostja ei pruugi seda alati märgata. Käes on haritud tarbija ajastu, seetõttu kutsume sind tutvuma lihtsate juhistega, mis aitavad säästa aega ja raha!

E-pood www.lensor.ee pakub alates 2019. aasta kevadest võimalust soetada kontaktläätsi ka kõikidel Eesti jaeklientidel. Dr. Lensori kaubamägi missiooniks on tagada oma klientidele parim hind ja klienditeenindus Euroopas. Missiooni aluseks on Dr. Lensori poolt ettevõtete grupi liikmena 25 tegutsemisaasta jooksul saadud kogemus ning teadmised optomeetria ja sellega seotud äriharu alal. 2019. aasta alguses loodi professionaalide meeskonnad Lätis ja Leedus, tänu millele on võidetud nii olulist turuosa kui ka klientide usaldust ning tasapisi suurendatud klientide arvu, mis on praeguseks juba 20 000 ringis. Ettevõtte arenedes tekkisid laienemismõtted veel enne, kui kogu info tehti kättesaadavaks ka eesti keeles. Kuna võimaluse vastu osta kontaktläätsi e-poest lensor.ee tunti huvi ka Eestis ja Soomes, otsustas ettevõte laieneda Põhjamaade suunal.

Nüüd Eestis tegutsedes oleme meeldivalt üllatunud asjaolust, et Eesti kliendid valivad väga sageli esmase nägemist korrigeeriva vahendina just kontaktläätsed ning pööravad tähelepanu ka sellele, et ost oleks soodne. Peamine põhjus, miks Dr. Lensor saab pakkuda nii häid hindu, on, et nimetatud e-poel on Baltimaade suurim ja kõige laiema kontaktläätsede valikuga laokett. Samuti on Dr. Lensor sõlminud kontaktläätsede tootjatega soodsad lepingud. See on ka põhjuseks, miks tellimine e-poest lensor.ee on kiire ja lihtne. Lisaks leidub siin alatihti erinevaid sooduspakkumisi ning antakse nõu, kuidas suure valiku ees mitte segadusse sattuda suure valiku ees ja kuidas leida soodsamaid pakkumisi.

Võrdle pakkumisi ja hindu

Kuigi veebipoodides võivad hinnad tihtipeale muutuda, pole hindade võrdlemine kuigi keeruline, kuna iga e-pood on vaid kliki kaugusel. E-poodide tähtsaimaks funktsiooniks on ärikulude vähendamine, et oleks võimalik pakkuda klientidele võimalikult sõbralikku hinda ja paremat klienditeenindust. Siiski ei tähenda see, kui esimesel korral õnnestus sooritada soodne ost, et ka järgmistel kordadel saab kontaktläätsed kätte sama hea hinnaga. Seetõttu soovitame erinevate e-poodide hindadega regulaarselt tutvuda. Hindade muutuste jälgimine aitab vähendada igakuiseid kulutusi. Samuti võib hind sageli osutuda lõppkokkuvõttes soodsamaks, kui osta tooteid suuremas koguses.

Jälgi sooduspakkumisi

Enne ostmist tutvu laia soodustuste ja kupongide valikuga. Internetipoed korraldavad sageli kampaaniaid, mille raames võid saada oma lemmiktoote väga soodsa hinnaga. Kuna aga pakkumiste jälgimine võtab aega, soovitame liituda konkreetse e-poe uudiskirjaga. Nii saad teada käimasolevatest pakkumistest ja just sulle mõeldud sooduskoodidest. Paljud e-poed avaldavad toimuvate pakkumiste ja kampaaniate kohta teavet ka sotsiaalmeedias, näiteks Facebookis ja Instagramis. Kui osaled kontaktläätsede müüja korraldatud auhinnamängus, siis kasu saab mitte ainult kampaania võitja, vaid kõik kampaanias osalejad, kellele pakutakse sooduskood. Seetõttu – jälgi, jaga, võida!

Foto: Lensor.ee kontaktläätsed

Proovi ja säästa!

Meeldiva kindlustunde internetikeskkonnas tagab programm „Parima hinna garantii“, mida pakub ka kontaktläätsede e-pood www.lensor.ee. See tähendab, et kui leiad Dr. Lensori veebipoes pakutavast hinnast madalama hinna, siis võta meiega ühendust ja me teeme allahindluse, tagades sulle ikkagi kõige soodsama pakkumise. Kliki allolevale pildile ja tutvu tingimustega!

OC Vision SIA

Sooduskoodid

Sooduskoodid, mis tavaliselt ei kehti koos teiste võimalike soodustustega, on e-kaubanduses väga levinud. Ka e-pood www.lensor.ee pakub oma klientidele võimalust saada nende abil allahindlust. Läheneb kogu maailmas tuntud ostupalavik – MUST REEDE. Praegu pakub Dr. Lensor Postimehe lugejatele kontaktläätsede ostu puhul koodiga BLACK50 50% soodustust mistahes toote hinnast.

Kuid see pole veel kõik! Sa saad ka täiendava 13% soodustuse juba alla hinnatud toodete hinnast. Kui näiteks läätsedel on juba 45% soodustus, siis täiendavat soodustust kohaldades saad kokku 58% allahindlust. Arvesta ka sellega, et Dr. Lensor tagab tasuta kohaletoimetamise koduukseni. Kas see pole lihtsalt suurepärane? Tasub teha väike matemaatikatehe! Kuid ära viivita, sest pakkumine kehtib vaid novembrikuu jooksul.

Huvitavaid fakte musta reede kohta:

  • Must reede toimub novembri viimasel reedel.
  • Oma nime sai päev sellest, et algul tekkis ostupalaviku tõttu linnaliikluses olulisi häireid. Esimesena hakkasid musta reede nimetust kasutama Philadelphia (USA) korravalvurid aastal 1966.
  • Nimetus „must reede“ omandas hiljem aga positiivse varjundi, kui kauplejad taipasid, et see on üks aasta kasulikemaid päevi. Allahindluste hulk ja ostjate aktiivsus on tõepoolest märkimisväärsed.
  • Praegu on ostlemine sel päeval eriti populaarne just internetikeskkonnas, kus erinevalt suurpoodidest saab vältida tunglemisega kaasnevaid kehavigastusi.
  • Viimasel ajal on „mustast reedest“ inspireerituna tekkinud ka „must november“ erinevate kampaaniatega netipoodides.

Musta reede ja netis ostlemise populaarsus on tekitanud uue fenomeni: e-esmaspäeva (Cyber Monday), mil on samuti võimalik soetada tooteid eriti soodsate hindadega. Mujal maailmas on see detsembrikuu esimene esmaspäev, kuid Eestis toimub e-esmaspäev kaks korda aastas - novembri ja mai teisel esmaspäeval.

OC Vision SIA

Copy
Tagasi üles