Norrison - kodumaine kvaliteetkudum nii moegurmaanidele kui koolilastele ja äriklientidele

Norrison
Copy
Foto: Norrison

Mugavus ennekõike – just nõnda kõlav hüüdlause iseloomustab Norrisoni kui läbinisti kodumaist kvaliteetbrändi kõige enam. Asetades põhirõhu ajatule disainile, rõivaste kestvusele ning tootmisprotsessi jätkusuutlikkusele, on Norrisoni moekudumid igati keskkonnasõbralik ja trendikas valik.

Läbi aastakümnete on Norrisoni moelooming olnud pigem põhjamaiselt minimalistlik, naiselik ja klassikaline, keskendudes disainilt eelkõige koemustrite mängulisusele. Reljeefsed palmikud ning sügiseselt karged tonaalsused domineerivad ka Norrisoni kõige värskemas kollektsioonis, kust leiab ekstrapeenest meriinovillast valmistatud kudumeid nii kirsipunases palmikumotiivis, mustvalges pepitamustris kui ka vahepealsetes variantides. Sel sügisel on Norrisonil tulemas ka põnev koostööprojekt, millega võib peagi oodata erikollektsiooni näol meie tavapärasest stiilist veidi erinevate lõikeliste lahendustega kvaliteetkudumeid.

Norrisoni üks lemmikmaterjale sõltumata hooajast ongi meriinovill. Tänu oma antibakteriaalsetele, kehatemperatuuri reguleerivatele ning mustust ja ebameeldivaid lõhnu tõrjuvatele omadustele on meriinovill äärmiselt vastupidav ning tohutult pehme ja mõnus. Kõik meie lõngad vastavad OEKO-TEX® standarditele ehk on valmistatud keskkonnasõbralikul ning jätkusuutlikul viisil ega sisalda tervisele kahjulikke aineid.

Moetoodangu kõrval hoiavad Norrisoni Võru tehaseid põhiliselt töös hoopiski koolid ja ärikliendid, kellele pakume vormirõivaid laias valikus. Oleme orienteeritud pikaajalistele kliendisuhetele ja firma peab oluliseks pakkuda terviklikku vormirõiva lahendust, võimaldades kliendil tellida kõik tooted ühest kohast. Meie võimalused on piiramatud, alustades kudumitest ja triiksärkidest, lõpetades jopede ja teklitega. Norrisoni kliendid on üle 100 kooli üle Eesti, paljud riiklikud asutused ja eraettevõtted. Kõige rohkem hindavad kliendid meie paindlikkust, mida saame pakkuda tänu kodumaisele tootmisele ning sissetöötatud logistilistele lahendustele. Koolidele pakume erilahendusena loodud ettetellimiskeskkonda, mis vähendab kordi laovarude hoidmise vajadust ning aitab meil olla veel keskkonnasõbralikumad.

Meie tooteid võib märgata kõikjal linnapildis, näiteks transpordivahenditega sõites – mitme laeva teenindajad ning bussi- ja rongijuhid kannavad just meie kudumeid ja triiksärke. Kui satud autoga tanklat külastama, siis mitmes suures bensiinijaamas võtavad teenindajad teid vastu just Norrisoni polosärkidega.

Juba 25-aastase kogemusega kohalik Eesti ettevõte on saanud kodumaa juhtivaks moe-, ameti- ning reklaamkudumite arendajaks ja tootjaks. Kõik firma kvaliteetkudumid on valmistatud keskkonnasõbralikul ja järkusuutlikul moel Lõuna-Eestis Võru vabrikus. Meie moekudumite butiike saab külastada nii Ülemiste kui Kristiine Keskustes kui ka aadressil Telliskivi 60/2, kus asub meie esindussalong, viimases on võimalik proovida selga ka koolivormi.

https://norrison.ee/et/

https://www.instagram.com/norrisonknitwear/

https://www.facebook.com/norrison

Copy
Tagasi üles