Mida teha, kui kallim ei pea valentinipäevast lugu?

Wildberry
Copy
Foto: Shutterstock

Küllap teab iga teine naine, et valentinipäev on kallimale pigem nagu iga teine tavaline päev ning vähestel meestel on soov seda tähistada. Küll aga on veebruar armastuse kuu ning aasta romantiliseim päev on juba varsti käes. Mida aga teha, kui ainuke romantik oled Sina ning mees ei taha üldse valentinipäeva tähistamisega kaasa tulla?

Lahendusena pakub Wildberry.ee välja mõtte ise härjal sarvist haarata ning planeerida mõnus hubane õhtu -või miks mitte eelmänge täis päevad kuni 14. veebruarini!

Kuid millega siis kallimat üllatada nii, et järgmisel aastal oleks mõlemal elevus juba veebruari alguses?

Uuri välja kallima seksuaalfantaasiad

Enamikel meestel on üheks seksuaalfantaasiaks kindlasti ootamatu oraalseks, seega miks mitte üllatada kallimat hommikul pannkookide asemel just sellega. Kaasa aitab kelmikas silmamask, mis aitab armsamal tunnetada igat su liigutust ning juhul kui tead, et kallim on ulakas ning sooviks piiluda läbi silmamaski tuleks mõelda ka näiteks voodiahelate või käeraudade peale. Lisasärtsu annab prantsuse toateenindaja komplekt ning nii võib kindel olla selles, et 5 tärni on teeninduse eest garanteeritud!

Tehke koos midagi, mida te varem teinud ei ole

Uute asjade proovimine toob isegi aastaid koos olnud paaridele vürtsi ning mida rohkem te koos seiklusi loote seda tugevamaks suhe muutub. Kas on midagi, mida te kallimaga veel teinud ei ole? On selleks näiteks mõne uue poosi kasutamine või hoopiski uues kohas hullamine? Valikuid ja võimalusi on tohutult ning nende seast leiab endale meelepärase igaüks. Abiks tulevad mängukaardid ja nende seast saab valida lemmiku igaüks -olgu selleks kas tantra, kamasutra või hoopiski sidumismängud.

Katsetage erinevaid sekslelusid

Meestele väga meeldib, kui magamistoas on midagi uut ja huvitavat ning meie lemmikutele on välja mõeldud palju huvitavaid viise mille abil naeratus näole tuua. Vibreeriv Peeniserõngas on mõnus vahend teile mõlemale stimuleerides nii peenist, munandeid kui ka kliitorit, Satisfyeri masturbaator on aga rahuldust pakkuv meeste vibraator mis on lisaks veekindel ja soojendusega. Klassikalise Tenga munaga saab kuni kolm korda pakkuda kallimale mõnusaid voodirõõme.

Üllata kallimat seksika rollimänguga

Erootilised rollimängud aitavad tugevdada suhet, äratada kirge ning luua uusi ja erilisi emotsioone, see on üks parimatest viisidest, kuidas meest üllatada ning kes on varem proovinud teab, et see on väga huvitav kogemus. Kindlasti on kallimal kas õlad pikast tööpäevast valusad või vajab mõni muu kehaosa massaaziõliga mudimist -sel juhul miks mitte mõelda näiteks massööri, arsti või õe mängimisele ja panna selga seksikas punase ristiga kostüüm. Olles õhtu suhtes avatud ning pingevaba võite koos saada tõelise seikluse osaliseks.

Kogu valiku erootilisi kaupu leiab Wildberry kodulehelt, ostes 3 või enam toodet tuleb kaasa ka kingitus -mõnusat uudistamist!

Copy
Tagasi üles