Kasseti Expert OÜ teie usaldusväärne partner printeritarvikutes Juba 20 Aastat

Copy
Foto: Kasseti Expert OÜ

Eestis on trükitehnoloogia märkimisväärse arengu läbi teinud ning sellega kaasnenud suurenenud kodutarbijate nõudlus printeritarvikute järele. Kasseti Expert OÜ on olnud selle muutuse keskmes, olles usaldusväärne partner tindikassettide ja toonerite täitmise ning printeritarvikute müügi valdkonnas juba 20 aastat.

Pikaajaline kogemus ja kõrge Kvaliteet

Kasseti Expert OÜ on pikaajalise kogemusega ettevõte, mis on spetsialiseerunud tindikassettide ja toonerite täitmisele ning originaal- ja analoogprinteritarvikute müügile. Meie ettevõte on välja töötanud tõhusad ja keskkonnasõbralikud lahendused, mis võimaldavad klientidel saada parimat trükikvaliteeti ning samal ajal hoida kokku kulusid.

Kvaliteetne tootmine ja vastutustundlikud lahendused

Kasseti Expert OÜ panustab pidevalt tootmise kvaliteeti, tagades, et kõik meie täidetud kassetid vastavad kõrgetele standarditele. Meie professionaalne meeskond jälgib hoolikalt iga täitmise protsessi, tagamaks trükikvaliteedi ja tarbijate rahulolu.

Lisaks kvaliteetsetele täitmisteenustele ja printeritarvikutele peame oluliseks ka keskkonna hoidmist. Iga uue kasseti ostuga kulub kuni 4 liitrit naftat, kuid täites kassetid Kasseti Expert OÜ-s, säästate keskkonda, valides taaskasutatavad materjalid ja toetades jätkusuutlikke lahendusi.

Riigihangete võitmine ja klientide rahulolu

Kasseti Expert OÜ on võitnud mitmeid riigihankeid tänu meie kõrgele kvaliteedile, usaldusväärsele teenindusele ning keskkonnasõbralikele lahendustele. See tunnustus kinnitab meie pühendumust tipptasemele ning klientide vajaduste rahuldamisele.

Printerite remont ja hooldus

Lisaks printeritarvikutele pakub Kasseti Expert OÜ ka professionaalset printerite remonti ja hooldust. Meie kogenud tehnikud tagavad teie printeri sujuva toimimise, vähendades seeläbi seisakuid ja hoolduskulusid. Olgu tegemist väikese parandusega või põhjalikuma hooldusega, meie meeskond on alati valmis abistama.

Kliendikeskne teenindus ja kättesaadavus

Kasseti Expert OÜ on alati pühendunud klientide rahulolu tagamisele. Meie professionaalne ja sõbralik meeskond on alati valmis pakkuma ekspertnõuandeid ning lahendusi vastavalt klientide vajadustele. Lisaks pakume laia valikut printeritarvikuid, mis vastavad erinevate printerimudelite ja nõudmistega.

Kogu Eestit kattev tarne

Kasseti Expert OÜ saadab kassetid klientidele üle Eesti pakiautomaati või kulleriga, tagades mugava ja kiire tarne kõikjale riigis. Meie eesmärk on pakkuda parimat teenindust kogu Eestis, tagades, et klientide printerite vajadused oleksid alati kaetud.

Kokkuvõtteks

Kasseti Expert OÜ on alati olnud pühendunud kvaliteetsete printeritarvikute pakkumisele, klientide rahulolu tagamisele ning printerite remondi ja hoolduse osutamisele. Meie 20-aastane kogemus ning pidev püüdlus innovatsiooni ja keskkonnasäästlike lahenduste suunas muudab meid usaldusväärseks partneriks igale trükivajadustele. Valige Kasseti Expert OÜ ja avastage trükimaailma uued võimalused!

Küsige julgelt lisainfot

Copy
Tagasi üles